Tripartita World Of Warcraft Fórum
RegistraceHledatFAQSeznam uživatelůUživatelské skupinyPřihlášení
Ping
Jdi na stránku 1, 2  Další
 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Tripartita - ARCHIV - World of Warcraft Fórum » Debatní kroužek, žádosti o rady a pomoc ostatním Zobrazit předchozí téma
Zobrazit následující téma
Ping
Autor Zpráva
digdag
Sponzor
Sponzor


Založen: 16.7.2008
Příspěvky: 1115

Příspěvek Ping Citovat
Při řešení problémů se stabilitou hry jsem se aktuálně dostal na úroveň providera. Konkrétně řeším ping. Při běžném měření rychlosti (www.rychlost.cz) mi to háže ping 50 ms, což mi přijde dost. jelikož se v tom neorientuju, tak jsem odkázaný na různá herní fóra a tam jsem vyčetl, že pro běžný provoz je to ok, ale na hraní už to může být problém... Nějaký odborník?

_________________
CORWINUS - Holy Paladin
CORWIINUS - Blood/ Frost DK

I’m a little paladin, short and stout. Here’s my hammer and here’s my trusty mount. When I get in trouble I scream and shout, then I bubble and hearthstone out!
18.srpen 2015, 9:28 Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Xindy
Tripartiťák
Tripartiťák


Založen: 5.1.2015
Příspěvky: 515

Příspěvek Citovat
ping 50ms je úplně v pohodě, ale on je rozdíl ping při měření na rychlost.cz a ping na servery blizzardu


https://eu.battle.net/support/en/article/performing-a-traceroute
18.srpen 2015, 9:46 Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
digdag
Sponzor
Sponzor


Založen: 16.7.2008
Příspěvky: 1115

Příspěvek Citovat
Xindy napsal:
ping 50ms je úplně v pohodě, ale on je rozdíl ping při měření na rychlost.cz a ping na servery blizzardu


https://eu.battle.net/support/en/article/performing-a-traceroute


Díky, zkusím. Aktuálně mám tip na vadný router. Problémy mám cca tři týdny. Celou dobu jsem jel přes wifi do patra, kde jsem měl externí přijímač píchlý do complu přes USB. Včera jsem připojil do routeru kabel a ten napřímo lupnul do complu. V samotné hře jsem problém neměl (ale to mám jen při gildovních raidech cca od 20-22 hodin), nicméně rychlost připojení i ping jsou stejné jako přes wi-fi. Takže dneska zkusím odpojit router a píchnout počítač přímo do modemu. Volal jsem ráno providerovi, který mi tvrdí, že mám ping kolem 15 ms - tak uvidím, jestli se na tu hodnotu dostanu.

_________________
CORWINUS - Holy Paladin
CORWIINUS - Blood/ Frost DK

I’m a little paladin, short and stout. Here’s my hammer and here’s my trusty mount. When I get in trouble I scream and shout, then I bubble and hearthstone out!
18.srpen 2015, 10:01 Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Veneticus
Tripartiťák
Tripartiťák


Založen: 23.4.2015
Příspěvky: 65

Příspěvek Citovat
digdag napsal:
Xindy napsal:
ping 50ms je úplně v pohodě, ale on je rozdíl ping při měření na rychlost.cz a ping na servery blizzardu


https://eu.battle.net/support/en/article/performing-a-traceroute


Díky, zkusím. Aktuálně mám tip na vadný router. Problémy mám cca tři týdny. Celou dobu jsem jel přes wifi do patra, kde jsem měl externí přijímač píchlý do complu přes USB. Včera jsem připojil do routeru kabel a ten napřímo lupnul do complu. V samotné hře jsem problém neměl (ale to mám jen při gildovních raidech cca od 20-22 hodin), nicméně rychlost připojení i ping jsou stejné jako přes wi-fi. Takže dneska zkusím odpojit router a píchnout počítač přímo do modemu. Volal jsem ráno providerovi, který mi tvrdí, že mám ping kolem 15 ms - tak uvidím, jestli se na tu hodnotu dostanu.


hele trošku do toho vidím, co máš za providera?
18.srpen 2015, 11:19 Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
digdag
Sponzor
Sponzor


Založen: 16.7.2008
Příspěvky: 1115

Příspěvek Citovat
Salforis napsal:
digdag napsal:
Xindy napsal:
ping 50ms je úplně v pohodě, ale on je rozdíl ping při měření na rychlost.cz a ping na servery blizzardu


https://eu.battle.net/support/en/article/performing-a-traceroute


Díky, zkusím. Aktuálně mám tip na vadný router. Problémy mám cca tři týdny. Celou dobu jsem jel přes wifi do patra, kde jsem měl externí přijímač píchlý do complu přes USB. Včera jsem připojil do routeru kabel a ten napřímo lupnul do complu. V samotné hře jsem problém neměl (ale to mám jen při gildovních raidech cca od 20-22 hodin), nicméně rychlost připojení i ping jsou stejné jako přes wi-fi. Takže dneska zkusím odpojit router a píchnout počítač přímo do modemu. Volal jsem ráno providerovi, který mi tvrdí, že mám ping kolem 15 ms - tak uvidím, jestli se na tu hodnotu dostanu.


hele trošku do toho vidím, co máš za providera?


http://www.selfnet.cz/ varianta kabel

Známý mi poradil, abych zkusil https://cs.wikipedia.org/wiki/Traceroute
Osobně doufám, že to bude jen router. Zvlášť, když já si na připojení přes něj naměřím 50 ms ping a provider vidí na modemu, ve kterém je router zapojený jen těch cca 14 ms

_________________
CORWINUS - Holy Paladin
CORWIINUS - Blood/ Frost DK

I’m a little paladin, short and stout. Here’s my hammer and here’s my trusty mount. When I get in trouble I scream and shout, then I bubble and hearthstone out!
18.srpen 2015, 11:31 Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
digdag
Sponzor
Sponzor


Založen: 16.7.2008
Příspěvky: 1115

Příspěvek Citovat
Tak mám udělané tracerouty na seznam.cz s připojeným routerem, s přímým připojením complu na modem a také tracerouty obou evropských wow serverů. Kdyby z toho uměl někdo něco vyčíst, rád pošlu na mail. Hodil jsem to providerovi, aby se podívali, jestli není vadný modem (kamarád tvrdí podle traceroutů, že je vadný).

_________________
CORWINUS - Holy Paladin
CORWIINUS - Blood/ Frost DK

I’m a little paladin, short and stout. Here’s my hammer and here’s my trusty mount. When I get in trouble I scream and shout, then I bubble and hearthstone out!
18.srpen 2015, 19:05 Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Xindy
Tripartiťák
Tripartiťák


Založen: 5.1.2015
Příspěvky: 515

Příspěvek Citovat
postni to sem

u me je to takto:

Tracing route to 213-155-155-233.customer.teliacarrier.com [213.155.155.233]
over a maximum of 30 hops:

1 2 ms 2 ms 1 ms 192.168.0.1
2 1 ms 1 ms 2 ms 10.51.214.1
3 337 ms 2 ms 2 ms 10.51.255.17
4 2 ms 2 ms 1 ms 10.51.254.17
5 471 ms 2 ms 5 ms r-sitel-bgp.pe3ny.net [94.142.232.17]
6 435 ms 2 ms 3 ms cz-prg-asbr1-te0-0-0-6-v113.dialtelecom.cz [82.119.253.201]
7 347 ms 3 ms 2 ms prag-b3-link.telia.net [80.239.193.37]
8 8 ms 8 ms 7 ms win-bb2-link.telia.net [80.91.249.179]
9 29 ms 28 ms 27 ms hbg-bb4-link.telia.net [80.91.246.24]
10 34 ms 34 ms 34 ms adm-bb4-link.telia.net [62.115.112.22]
11 35 ms 34 ms 34 ms adm-b2-link.telia.net [62.115.141.35]
12 * * * Request timed out.


Tracing route to 185.60.114.159 over a maximum of 30 hops

1 1 ms <1 ms <1 ms 192.168.0.1
2 460 ms 1 ms 2 ms 10.51.214.1
3 2 ms 2 ms 4 ms 10.51.255.17
4 185 ms 4 ms 3 ms 10.51.254.17
5 2 ms 2 ms 2 ms r-sitel-bgp.pe3ny.net [94.142.232.17]
6 2 ms 3 ms 2 ms cz-prg-asbr1-te0-0-0-6-v113.dialtelecom.cz [82.119.253.201]
7 3 ms 3 ms 2 ms cz-prg-p1sit-be1.dialtelecom.cz [82.119.246.21]
8 3 ms 2 ms 2 ms asbr9-po1.dialtelecom.cz [82.119.245.66]
9 24 ms 23 ms 25 ms 80.249.208.73
10 * * * Request timed out.
18.srpen 2015, 19:54 Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
digdag
Sponzor
Sponzor


Založen: 16.7.2008
Příspěvky: 1115

Příspěvek Citovat
C:\Users\digdag>tracert 213.155.155.233

Výpis trasy k 213-155-155-233.customer.teliacarrier.com [213.155.155.233]
s nejvýše 30 směrováními:

1 * * * Vypršel časový limit žádosti.
2 9 ms 10 ms 11 ms 212.96.164.196
3 15 ms 16 ms 11 ms 109.105.39.17
4 9 ms 11 ms 12 ms 109.105.45.29
5 10 ms 9 ms 15 ms 212.96.178.50
6 14 ms 14 ms 15 ms gw-brno-epic10-local.czechbone.net [212.96.178.4
2]
7 23 ms 23 ms 25 ms 78.152.63.140
8 15 ms 13 ms 13 ms prag-b3-link.telia.net [80.239.193.233]
9 24 ms 21 ms 18 ms win-bb2-link.telia.net [80.91.249.129]
10 33 ms 36 ms 36 ms hbg-bb4-link.telia.net [62.115.113.7]
11 34 ms 38 ms 38 ms adm-bb4-link.telia.net [62.115.136.126]
12 38 ms 36 ms 35 ms adm-b2-link.telia.net [213.155.137.183]
13 * * * Vypršel časový limit žádosti.
14 * * * Vypršel časový limit žádosti.
15 * * * Vypršel časový limit žádosti.
16 * * * Vypršel časový limit žádosti.
17 * * * Vypršel časový limit žádosti.
18 * * * Vypršel časový limit žádosti.
19 * * * Vypršel časový limit žádosti.
20 * * * Vypršel časový limit žádosti.
21 * * * Vypršel časový limit žádosti.
22 * * * Vypršel časový limit žádosti.
23 * * * Vypršel časový limit žádosti.
24 * * * Vypršel časový limit žádosti.
25 * * * Vypršel časový limit žádosti.
26 * * * Vypršel časový limit žádosti.
27 * * * Vypršel časový limit žádosti.
28 * * * Vypršel časový limit žádosti.
29 * * * Vypršel časový limit žádosti.
30 * * * Vypršel časový limit žádosti.

Trasování bylo dokončeno.

C:\Users\digdag>tracert 185.60.114.159

Výpis trasy k 185.60.114.159 s nejvýše 30 směrováními

1 < 1 ms 1 ms 1 ms 192.168.2.1
2 * * * Request timed out.
3 8 ms 11 ms 8 ms 212.96.164.196
4 11 ms 9 ms 11 ms 109.105.39.17
5 11 ms 9 ms 9 ms 109.105.45.29
6 9 ms 10 ms 9 ms 212.96.178.50
7 10 ms 13 ms 10 ms 212.96.178.40
8 12 ms 11 ms 11 ms te2-8.ccr01.brq01.atlas.cogentco.com [149.11.118
.5]
9 16 ms 16 ms 13 ms te0-7-0-7.ccr21.prg01.atlas.cogentco.com [154.54
.59.158]
10 22 ms 21 ms 24 ms be2018.ccr41.ham01.atlas.cogentco.com [130.117.0
.157]
11 29 ms 28 ms 27 ms be2303.rcr21.cph01.atlas.cogentco.com [130.117.3
.162]
12 37 ms 38 ms 37 ms telia.cph01.atlas.cogentco.com [130.117.14.34]
13 44 ms 46 ms 46 ms kbn-bb3-link.telia.net [80.91.245.158]
14 39 ms 37 ms 37 ms hbg-bb1-link.telia.net [80.91.252.110]
15 38 ms 86 ms 47 ms ffm-bb1-link.telia.net [213.155.135.148]
16 42 ms 44 ms 41 ms prs-bb3-link.telia.net [62.115.112.122]
17 43 ms 42 ms 44 ms prs-b8-link.telia.net [213.155.131.1]
18 * * * Request timed out.
19 * * * Request timed out.
20 * * * Request timed out.
21 * * * Request timed out.
22 * * * Request timed out.
23 * * * Request timed out.
24 * * * Request timed out.
25 * * * Request timed out.
26 * * * Request timed out.
27 * * * Request timed out.
28 * * * Request timed out.
29 * * * Request timed out.
30 * * * Request timed out.

_________________
CORWINUS - Holy Paladin
CORWIINUS - Blood/ Frost DK

I’m a little paladin, short and stout. Here’s my hammer and here’s my trusty mount. When I get in trouble I scream and shout, then I bubble and hearthstone out!

Naposledy upravil digdag dne 19.srpen 2015, 10:23, celkově upraveno 2 krát.
18.srpen 2015, 23:25 Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Veneticus
Tripartiťák
Tripartiťák


Založen: 23.4.2015
Příspěvky: 65

Příspěvek Citovat
hele já bych to být Tebou ani netrasoval, bo jak jedeš na telii, tak se to beztak "zamrdá" mezi Francií a Holandskem a provider ti napíše, že to je mimo jeho rozsah...

takže pojďme na tu Tvou WIFI, tam si myslím, že to smrdí nejvíc

Ideálně bych si stáhnul nějaký wifiscaner (insider třeba). Pustíš, koukneš na WIFI sítě v okolí. Wifina jede v Čechách na 13 kanálu, dva okolní se vždy tlučou. Takže pokud máš naladěný např 6 a soused jede na 7, můžete se tlouct. Nedoporučuju kanál 1 a 13, bo bněkterý founy/ntb ze zahraničí je neznají.

Až poladíš WIFI kanál, pusť si příkazový řádek.
Přes příkaz ipconfig zjistíš, jakou máš bránu (adresa modemu) - aj default gateway.
Na další řádek napiš ping (adresa brány) -t. Nech to běžet alespoň 20-30 minut, klidně v pozadí a něco si šudlej na netu. Ukončíš to CTRL+C. Hodí Ti to, kolik si poslal packetů na modem, kolik se jich vrátilo a s jakou odezvou.
NO a teď začne to peklo. Zkus naladit jiný kanál na WIFI a akci zopakuj. máš max 11 pokusů. vyber nejlepší kanál a něm hraj. Pokud bude na všech kanálech ztrátovost 3% plus, tak hoď modem z okna nebo zapoj kabel.
19.srpen 2015, 7:19 Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
digdag
Sponzor
Sponzor


Založen: 16.7.2008
Příspěvky: 1115

Příspěvek Citovat
Salforis napsal:
...

No já už právě wifi vypustil. Zkoušel jsem to trasovat na seznam s complem píchlým napevno do routeru i s compem přímo v modemu:

http://www.imgup.cz/image/UbT

Když vyhodím router úplně, tak se mi to akorát v podstatě o řádek zkrátí a ta hláška o vypršeném limitu je na první pozici a ne na druhé... Kamarád v tom vidí chybu modemu (postnutá varianta zapojení je PC - router - modem... vše kabelem).

_________________
CORWINUS - Holy Paladin
CORWIINUS - Blood/ Frost DK

I’m a little paladin, short and stout. Here’s my hammer and here’s my trusty mount. When I get in trouble I scream and shout, then I bubble and hearthstone out!

Naposledy upravil digdag dne 19.srpen 2015, 10:32, celkově upraveno 1 krát.
19.srpen 2015, 7:47 Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Veneticus
Tripartiťák
Tripartiťák


Založen: 23.4.2015
Příspěvky: 65

Příspěvek Citovat
to má recht, tak zkusíme ještě neco:

modem má 1 port nebo víc? zkoušel si jiný?

a co tvrdý factory reset? zvládl bys ho nakonfigurovat zpátky?
19.srpen 2015, 8:14 Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
digdag
Sponzor
Sponzor


Založen: 16.7.2008
Příspěvky: 1115

Příspěvek Citovat
Salforis napsal:
to má recht, tak zkusíme ještě neco:

modem má 1 port nebo víc? zkoušel si jiný?

a co tvrdý factory reset? zvládl bys ho nakonfigurovat zpátky?


Má bohužel jen jeden port. Konfigurace nevím - před rokem a kus prostě přišel borec, zapojit to a od té doby jsem s tím nic nedělal (max vypojil a zapojil ze zásuvky). O nastavování nemám páru.

_________________
CORWINUS - Holy Paladin
CORWIINUS - Blood/ Frost DK

I’m a little paladin, short and stout. Here’s my hammer and here’s my trusty mount. When I get in trouble I scream and shout, then I bubble and hearthstone out!
19.srpen 2015, 8:33 Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
digdag
Sponzor
Sponzor


Založen: 16.7.2008
Příspěvky: 1115

Příspěvek Citovat
Tak odpověď providera:

Vážený pane Bořile,

1. Prověřil jsem momentálně Vaše připojení, modem odpovídá bez problému, odezvy +- 9 ms. Graf provozu lineární, bez výpadku.

Pokud by se projevoval problém i při prohlížení webových stránek (např. seznam.cz , který jste mi sdělil po telefonu, obrat´te se prosím na naší linku 533 383 383 ať můžeme skutečnost prověřit.

2. Ohledně traceroute, se má situace následovně.

(p. Bořil) - koncový zákazník > (operátor) ITSELF > (sousední operátor) COGENT, HIBERNIA, atd. > TELIASONERA > (herní server) BLIZZARD.

My jsme pro Vás udělali to, že jsme změnili trasu u zahraničních operátoru, ale nevyhneme se TELII, kde právě ve večerních hodinách je špička při hraní těchto her a dojde zde k velkému vytížení.

My nemáme smlouvu se společností Telia, takže je potřeba přes Blizzard nahlásit problém, aby problém u Telie urgovali oni.


Tudíž mi zbývá už jen Blizzard.

_________________
CORWINUS - Holy Paladin
CORWIINUS - Blood/ Frost DK

I’m a little paladin, short and stout. Here’s my hammer and here’s my trusty mount. When I get in trouble I scream and shout, then I bubble and hearthstone out!
20.srpen 2015, 12:04 Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Meriadoc
Velký šéf
Velký šéf


Založen: 1.12.2005
Příspěvky: 3472
Bydliště: Brno

Příspěvek Citovat
Jak jsme se bavili v hospodě, asi to nevyřeší tvůj problém s Telií nebo routerem, ale třeba aspoň trošku pomůže:

Windows
task manager
procesy
wow-64.exe
pravým tlačítkem
set priority => high
(problém stímto je, že se musí nastavit při každým spuštšní WoW)

WoW
system
network
optimize network for speed => odkliknout

_________________
Fight with the best, die like the mess ... aneb Co te zabije, to te neposili Smile

Tripartita Rules 'em All ...
20.srpen 2015, 14:46 Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
digdag
Sponzor
Sponzor


Založen: 16.7.2008
Příspěvky: 1115

Příspěvek Citovat
Meriadoc napsal:
Jak jsme se bavili v hospodě, asi to nevyřeší tvůj problém s Telií nebo routerem, ale třeba aspoň trošku pomůže:

Windows
task manager
procesy
wow-64.exe
pravým tlačítkem
set priority => high
(problém stímto je, že se musí nastavit při každým spuštšní WoW)

WoW
system
network
optimize network for speed => odkliknout


Druhé mám, na první se podívám.

Každopádně mám problémy opravdu jen mezi cca osmou a desátou. Včera latence 1300 na cca 15 minut, pak klídek a pohoda i v pugu. Jako je to špička, ale říkám si, že kdyby v tu dobu byla "cesta" na herní servery nějak extra přetížená, tak má problémy daleko víc lidí (na blizz forech to jde max do desítek a část jsou američani).

Blizz po mně chce ještě traceroute a pathping v době, kdy budu mít lagy. Tak uvidím potom, co z nich vyleze...

_________________
CORWINUS - Holy Paladin
CORWIINUS - Blood/ Frost DK

I’m a little paladin, short and stout. Here’s my hammer and here’s my trusty mount. When I get in trouble I scream and shout, then I bubble and hearthstone out!
20.srpen 2015, 14:54 Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Meriadoc
Velký šéf
Velký šéf


Založen: 1.12.2005
Příspěvky: 3472
Bydliště: Brno

Příspěvek Citovat
Digu, ještě na jednu věc jsem si vzpomněl, je to už asi 6 let, co jsme měli doma děsnej problém s disconnetama z WoW, nevěděli jsme si s tím rady, resety routeru, dokonce jsem si hrál s drátama v síťovým kabelu na přípojce jestli s jedním z těch osmi něco není ... no nebylo.

Zvláštní bylo, že to dělalo jen když jsme zapnuli WoW na kterýmkoliv z našich kompů píchlých do routeru, bez puštěnýho WoW nebo přes připojení mimo router bylo vše v pořádku.

Provider nám sdělil, že náš router Edimax nepodporuje cosi (bohužel už si přesný důvod nevybavuji) v souvislosti přenosu dat na Blizz servery a že nám doporučují pořídit si TP-Link, tak jsme zkusili a voila.

Asi ti to taky nepomůže, ale kabel na přímo nebo výměna routeru taky stojí za pokus.

_________________
Fight with the best, die like the mess ... aneb Co te zabije, to te neposili Smile

Tripartita Rules 'em All ...
24.srpen 2015, 15:11 Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
digdag
Sponzor
Sponzor


Založen: 16.7.2008
Příspěvky: 1115

Příspěvek Citovat
Meriadoc napsal:
Digu, ještě na jednu věc jsem si vzpomněl, je to už asi 6 let, co jsme měli doma děsnej problém s disconnetama z WoW, nevěděli jsme si s tím rady, resety routeru, dokonce jsem si hrál s drátama v síťovým kabelu na přípojce jestli s jedním z těch osmi něco není ... no nebylo.

Zvláštní bylo, že to dělalo jen když jsme zapnuli WoW na kterýmkoliv z našich kompů píchlých do routeru, bez puštěnýho WoW nebo přes připojení mimo router bylo vše v pořádku.

Provider nám sdělil, že náš router Edimax nepodporuje cosi (bohužel už si přesný důvod nevybavuji) v souvislosti přenosu dat na Blizz servery a že nám doporučují pořídit si TP-Link, tak jsme zkusili a voila.

Asi ti to taky nepomůže, ale kabel na přímo nebo výměna routeru taky stojí za pokus.


Zkoušel jsem i kabel napřímo do routeru. Vypadá to na problém někde na cestě na server. Dnes nebo zítra si asi budu muset otevřít ticket, i když mám na foru vlastní vlákno, tak totiž bluepost zatím nemám (jen zelený týpek, co ale není přímo blizz).
Pokud to nevyřeší ani ticket, tak asi cancel subscription, protože bez raidu to tak nějak moc smysl nemá. A problém mimo hodiny 20-22 prostě nemám...

_________________
CORWINUS - Holy Paladin
CORWIINUS - Blood/ Frost DK

I’m a little paladin, short and stout. Here’s my hammer and here’s my trusty mount. When I get in trouble I scream and shout, then I bubble and hearthstone out!
24.srpen 2015, 15:23 Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Meriadoc
Velký šéf
Velký šéf


Založen: 1.12.2005
Příspěvky: 3472
Bydliště: Brno

Příspěvek Citovat
A ty teoreticky nemůžeš dat kabel přímo do kompu, bez spojení přes router ?

_________________
Fight with the best, die like the mess ... aneb Co te zabije, to te neposili Smile

Tripartita Rules 'em All ...
24.srpen 2015, 20:35 Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
digdag
Sponzor
Sponzor


Založen: 16.7.2008
Příspěvky: 1115

Příspěvek Citovat
Meriadoc napsal:
A ty teoreticky nemůžeš dat kabel přímo do kompu, bez spojení přes router ?


Pardon i do modemu. Nepomohlo. Problém je někde na cestě

_________________
CORWINUS - Holy Paladin
CORWIINUS - Blood/ Frost DK

I’m a little paladin, short and stout. Here’s my hammer and here’s my trusty mount. When I get in trouble I scream and shout, then I bubble and hearthstone out!
24.srpen 2015, 22:35 Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Meriadoc
Velký šéf
Velký šéf


Založen: 1.12.2005
Příspěvky: 3472
Bydliště: Brno

Příspěvek Citovat
Ticket určitě otevři.

Ale zkoušels úplně obejít tvýho poskytovatele, jejich kabel, modem i tvůj router ?

Říkals že máš dobrej tarif na mobilu, zapneš data + sdílení a pak to připojíš přes USB do kompu, hlavně žádný bluetooth nebo wifi. Ale není to trvalý řešení, jen dočasně na ty raidy no.

_________________
Fight with the best, die like the mess ... aneb Co te zabije, to te neposili Smile

Tripartita Rules 'em All ...
25.srpen 2015, 2:00 Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Zobrazit příspěvky z předchozích:    
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Tripartita - ARCHIV - World of Warcraft Fórum » Debatní kroužek, žádosti o rady a pomoc ostatním Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

 
Přejdi na: 
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Copyright © 2005-2018 www.tripartita-wow.com  |  Vytvořilo studio Cossi Design

Publikování nebo jakékoliv jiné formy dalšího šíření obsahu serveru www.tripartita-wow.com
a jeho přidruženého fóra jsou bez souhlasu provozovatelů stránek zakázány.
Pro bližší informace nás kontaktujte na info@tripartita-wow.com.