|
Autor |
Zpráva |
Xindy
Tripartiťák

|
|
Switch tankovacího charu? |
|
Nějak přemýšlím, že dva tankovací druidi nejsou úplně optimální kombinace, tak si pohrávám s myšlenkou, že bych do budoucna mohl tankovat s jiným charem, abychom trošku vyvážili síly.
V nabídce mám Warra 90lvl a nebo DK 73
Každopádně to neberte tak, že by mě druid nebavil, to naopak, ale spíš přemýšlím, jak více optimalizovat raid setup.
Switch bych případně asi neviděl dříve než s nějakým dalším patchem (6.2. bych asi nestihl).
Co si o tom myslíte?
Je to zbytečnost/blbost?
Nejvíce mě na tom případně odrazuje Garsonka, protože představa, že s jiným charem budu zase levelovat otroky a podobně je pro mě děsivá 
|
|
27.květen 2015, 10:44 |
 |
 |
Sheeka
Tripartiťák

|
|
|
zbytecnost
gearovani, garison, ring ... ztrata casu pro tebe aj pro raid. ne ze by se char neequipnul rychle, ale optimalne abys byl gearnutej by to urco nakou dobu trvalo
dva druidi jsou ok za me
|
|
27.květen 2015, 10:59 |
|
 |
Ruchura
Tripartiťák

|
|
|
|
Z hľadiska času to je momentálne zbytočné + ostatné veci, ktoré boli spomenuté. Keby bola najväčšia nutnosť máme ešte Salforisa, ktorý má slušný tankovací gear a má niečo odtankované. Ale nič ti nebráni si tú postavu gearnuť ale asi iba pomimo, resp. s väčšinovým súhlasom raidu počas farmy, na niektorých bossov to nevidím reálne pokiaľ nemáš eq.
|
|
27.květen 2015, 11:20 |
|
 |
Xindy
Tripartiťák

|
|
|
|
oka, kašlu na to, možná teda až s dalším datadiskem
já aktuálně nealtuju (bo není čas pýčo), takže nějaké gearování bokem je mimo hru vyjímku jsem chtěl udělat jen kvůli tomu switchi, ale takto na to prdím a nechám je spát dál 
|
|
27.květen 2015, 11:23 |
 |
 |
Appleson
Zasloužilý kecal

|
|
|
DK aj tak budú nerfovať v 6.2, myslím, že druidi dokonca dostali buff
|
|
27.květen 2015, 16:16 |
|
 |
Meriadoc
Velký šéf

|
|
|
Dřív by to bylo nemyslitelný, aby tankovali dva druidi (z hlediska tankovacích statů a abilit), ale časy se mění a nic kromě toho, že jsou oba dva leather (gear) není překážkou.
A v našich raidech ani to sbírání leather gearu není překážka, takže bez jakýchkoliv výčitek, můžete oba dva zůstat jak jste. 
_________________ Fight with the best, die like the mess ... aneb Co te zabije, to te neposili
Tripartita Rules 'em All ... |
|
28.květen 2015, 21:45 |
 |
 |
Ruchura
Tripartiťák

|
|
|
|
Aké výčitky, pokiaľ viem tak tanci majú prednosť na itemy 
|
|
28.květen 2015, 23:22 |
|
 |
Bloodthirst
Tripartiťák

|
|
|
|
 |
 |
Aké výčitky, pokiaľ viem tak tanci majú prednosť na itemy  |
Pokud se nebudou cpát do platu tak souhlasím 
_________________ Bloodthirst
Koženoslípkař
100% Fury warrior se syndromem k protectionu.
 |
|
29.květen 2015, 9:49 |
|
 |
Ruchura
Tripartiťák

|
|
|
|
 |
 |
Pokud se nebudou cpát do platu tak souhlasím |
jediný problém je akurát s neckom, backom a prstenmi inak pohodička
|
|
29.květen 2015, 18:54 |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
| |