|
| Autor |
Zpráva |
Meriadoc
Administrátor

|
Ohlasy za pátým gildovním stretkem |
|
Rekord padl, napočítal jsem celkem 26 účastníků.
Fotky a povídání se objeví snad brzy.
Přes ty technické problémy na začátku jsem velmi spokojený.
Někdy kolem příštího února čekejte šesté pokračování. 
_________________ Fight with the best, die like the mess ... aneb Co te zabije, to te neposili
Tripartita Rules 'em All ...
Naposledy upravil Meriadoc dne 18.listopad 2008, 20:44, celkově upraveno 1 krát. |
|
| 24.srpen 2008, 16:07 |
 |
 |
Sete
Člen 3P

|
|
|
no stim pocitam a jak jstesito uzili?
|
|
| 24.srpen 2008, 16:41 |
|
 |
Ezechiel
Člen 3P

|
|
|
|
No ja radsi uz nebudu psat,ze stopro pojedu bo mi to zase nevyjde jako tedkom:)
_________________ Vetsina lidi ma optimisticky pohled na svet,ten zbytek nema penize na drogy...
 |
|
| 24.srpen 2008, 18:34 |
|
 |
Pyro
Člen 3P

|
|
|
bombaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
| 24.srpen 2008, 19:17 |
 |
 |
Hugo
Člen 3P

|
|
|
tyjo u zse tesim na fotky 
| 24.srpen 2008, 19:50 |
 |
 |
Pyro
Člen 3P

|
|
|
takze - organizace supr, hospoda supr, obsluha taky dobra, jidlo perfektni, sice par technickych detailu jako ze jim vypadl proud, ale to vypad cely stred a pak ta sekla 7ka . A dneska wow pvp bylo taky dobre hlavne wolfiho atrity bo jak se to jmenuje . POznal jsem zase par novych tvari, videl ty stare a pokecal skoro se vsema . Srazek jak ma byt a tesim se na dalsi . A fotbalek taky nemel chybu a nase roztleskavacky, ktere mne stvaly, pac zacaly hulakat zrovna v ne vhodne chvili , ale jinak holky diky za psychyckou podporu pri matchi !
Timto vzdavam hold a dik nasim hostitelum a organizatorum akce
P.S. stejne tu za chvili bude spam 
| 24.srpen 2008, 19:56 |
 |
 |
Sarqueny
Člen 3P

|
|
|
Srázek jsem si moc užila, organizace výborná, velice děkuji za přespání a za všechno ostatní.
Jinak hospa byla moc fajn, vlastní pípy na stole jsme si užili stejně tak panáky u baru, fotbálek i noční výpravu za jídlem
Jsem ráda, že jsem konečně viděla i deskový wowko a alíci rulezzz
Takže už se moc těším na další srazík 
| 24.srpen 2008, 20:48 |
 |
 |
Woozie
Člen 3P

Založen: 15.6.2006 Příspěvky: 1625 Bydliště: černé plíce naší republiky |
|
|
|
hospoda mazec, srázek mazec, všechno mazec Čáryfuk (doufám že to píšu dobře) opět potvrdil pravidlo o novejch tvářích na sraze (a já tak doufal že to padne na Xix, hehehe ), Dig mě zdolal neustavičnym objednáváním panáků (poprvé v životě sem měl zelenou s mlíčkem, fakt to vypadá jak .. :X ) a fotbálek úžasnej, Wolfovi gratuluju že si konečně, až ne 1vs1, připsal můj skalp ve fotbálku, a společně s tim hluboko smekám před tím, jehož nick mi stále uniká, kdo jakožto neslyšící hrál s náma, protože ten si nás tam vodil jak malý děcka stolní wowko bomba, ale jeden PVP souboj 4 na 4 aby trval dvě hodiny? co to je boha? dyť se to táhlo jak páteční šichta! každopádně viva la paladin , nulová přímá dmg kompenzovaná maximální možnou defense kterážto ani nepolyká manu , to je teprve bublina jak má bejt! skoro mě mrzí, že tam nemůžou bejt dva paladini, protože při představě, že by si dali stolní duel, tak ostatní by si už asi nezahráli   
_________________ Woozie - gnome warrior 4 life, historik a archivář Azerothu
"hádat se na WW je jako soutěžit na paralympiádě... když vyhraješ, stejně si kripl..." |
|
| 24.srpen 2008, 20:59 |
 |
 |
Xixao
Člen 3P

|
|
|
|
hehe Woo a proc si me predem varoval ze novacci dopadaji vzdycky nejhur? Si mi to nemel rikat a buh vi jak bych dopadla Jinak to bylo vsecko fajn, jen me mrzi ze jsem se neumela poradne rozkecat 
| 24.srpen 2008, 21:14 |
 |
 |
digdag
Člen 3P

|
|
|
|
Takže
Můj první srázek hodnotím víc než pozitivně - parádní akce, spousta nových lidí, které jsem poznal, spousta dorého pití a jídla (jen málo zelené, no ). Sice jsem se neseznámil se všema, ale při tom hojném počtu se to asi ani nedalo zvládnout. Zastoupení Mystiqu bylo sice poněkud slabší, ale sestava mi přišla naprosto úžasná a myslím, že kdyby nepadl ten proud, tak náš stůl by byl jednoznačným vítězem, co se týče pití pivka - konkurovali jen pražáci.
Stolní wowko paráda...sice jsem se dostal jen na ten PvP match, ale i tak se mi moc líbilo. A navíc teď už vím, kde Meri bydlí, takže příště snad přijdu včas, abych si ninjnul nějakou tu postavu
P.S. ty narážky na moje objednávání panáků by už stačily, ne? Takhle vypadám malinko jako alkáč...

Naposledy upravil digdag dne 24.srpen 2008, 21:50, celkově upraveno 1 krát. |
|
| 24.srpen 2008, 21:37 |
 |
 |
Jerra
Administrátor

|
|
|
 |
 |
P.S. ty narážky na moje objednávání panáků by už stačily, ne? Takhle bypadám malinko jako alkáč... |
hehe a to bud rad, ze jsi s nama vecer nejel Wolf se celou cestu bal abys nesel za nama a nechtel objednavat dalsi panaky 
| 24.srpen 2008, 21:41 |
 |
 |
Gother
Člen 3P

|
|
|
|
Paráda, pěkný místečko a samozřejmě supr lidi a taky jsem zjistil, že na mystiqu jsou ti správni opilci, už jen to digdagovo objednávání panáků (schválně kolikrát to ještě někdo připomene ). Stolní fotbálek radši nehodnotím, protože tu jednu hru co sme s Kirgem hráli sme dostali neuvěřitelnej klepec A díky Wolfovi jsem se nakonec i dozvěděl, kdo že je slezák a kdo ne 
|
|
| 24.srpen 2008, 23:09 |
 |
 |
Jerra
Administrátor

|
|
| 24.srpen 2008, 23:12 |
 |
 |
Lywenn
Člen 3P

|
|
|
 |
 |
A fotbalek taky nemel chybu a nase roztleskavacky, ktere mne stvaly, pac zacaly hulakat zrovna v ne vhodne chvili , ale jinak holky diky za psychyckou podporu pri matchi !  |
Ono to bylo puvodne jen ventilovani me opile nalady, ale jestli ti to pomohlo, tim lip. Ja taky dekuju za podporu, myslim ze vis za jakou a muj diky parti i Alynovi, kterej se o naseho pana Fuka pekne postaral
Jinak hodnotim super. Vsichni vypadate jak na fotkach z tech predeslych srazu. Ja jakozto cerstvy uznetrialista trosku tlucu, ale aspon nejsem sama, ze Sarqueny . Diky moc vsem, bylo to fajn 
| 25.srpen 2008, 1:33 |
 |
 |
BlackAngel
Člen 3P

|
|
|
|
Mě se plnil cíl, vydržet co nejdýl a dokonce jsem byl mezi poslednými třemi a úplně poslední, který do sebe kopl větrajícího panáka citrusu ( DigDagu, díky ti za ten led ) ...
Srazek byl perfektni, rád jsem poznal nové tváře, všichni mi padli do oka z mystiqa, až na Kirgena a Gothera, na které jsem vejral, páč jsem je čekal krapet jiné, ale nevadí, křenili se z těch panaku, tak dobrý a jelo se zase na zničené nováčky
Btw : Wolfe, normálně vypadáme celkem normálně na těch fotkách co ?
A můj závěrečný nápad, rozdrtit allíky v PvPčku nebyl zas tak dobrý jak jsem si myslel, s Wolfinovou attrition .. No comment .... Škoda, že jsem neměl Vanish .
Už teď se těším na další potenty drinking party v Brně
a Meri & Jerro, děkujeeem 
_________________ Člověk ještě není dost dokonalý ani dost slušný, aby měl právo žít na něčem tak krásném, jako je Země.
 |
|
| 25.srpen 2008, 10:24 |
|
 |
Hugo
Člen 3P

|
|
|
paradni fotky .... jo a jakpa dopadlo deskovy wow? kdopa mel mojeho imba shamika 
| 25.srpen 2008, 12:32 |
 |
 |
Pyro
Člen 3P

|
|
|
levi a btw. druid rula 
| 25.srpen 2008, 13:08 |
 |
 |
Brugi
ex-člen 3P
|
|
|
kdybyste nepodvadeli tak vas dame 
|
|
| 25.srpen 2008, 13:48 |
 |
 |
Pyro
Člen 3P

|
|
|
tu se pozná kdo hraje na ofiku a kdo na frečku 
| 25.srpen 2008, 13:57 |
 |
 |
Woozie
Člen 3P

Založen: 15.6.2006 Příspěvky: 1625 Bydliště: černé plíce naší republiky |
|
|
|
jo my a nepodváděli jo? black na sobě celou dobu měl chestku od pátýho levlu a to sme všichni byli čtyřky! a kdo tady jako buguje 
_________________ Woozie - gnome warrior 4 life, historik a archivář Azerothu
"hádat se na WW je jako soutěžit na paralympiádě... když vyhraješ, stejně si kripl..." |
|
| 25.srpen 2008, 17:35 |
 |
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Copyright © 2005-2009 www.tripartita-wow.com | Vytvořilo studio Cossi Design
Publikování nebo jakékoliv jiné formy dalšího šíření obsahu serveru
www.tripartita-wow.com
a jeho přidrueného fóra jsou bez souhlasu provozovatelů stránek zakázány.
Pro bliší informace nás kontaktujte.
|
|