Tripartita World Of Warcraft Fórum
RegistraceHledatFAQSeznam uživatelůUživatelské skupinyPřihlášení
5. gildovní stretko - oficiální informace

Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Tripartita World Of Warcraft Fórum » Off Topic Zobrazit předchozí téma
Zobrazit následující téma
5. gildovní stretko - oficiální informace
Autor Zpráva
Meriadoc
Administrátor
Administrátor

Příspěvek 5. gildovní stretko - oficiální informace Citovat
Vaše přihlášky posílejte sem do fórka nebo na moje icq a pokud budete chtít přespat nezapomeňte se zmínit.

Kdy: 23.-24.8.2008
Kde: Brno, The Pub http://www.thepub.cz/brno/
Kdo: Meri, Jerra, Hugo, Lywenn+Caryfuk, Digdag, Levi, Brugi, Cossi, Newe, Sarqueny, Deann, Lisboan, Alin, Arrya, Zoro+Danca, Woozie, Aalexo, Eowyn, Gother, Kirgen, Black, Pharaoh, Faidra, Sete, Wolfin, Xixao

Plán akce:
12-15 vyzvedávání z busu a vlaku, krátké posezení v Mamutovi
15-16 přesun na byt, uložení věcí a návrat do města
16-03 pijatyka v podzemních prostorách nového podniku The Pub
10-16 po probuzení následuje seance stolního WoWka a rozjezdy domů

Ubytování zajištěno u Meriho a Jerry, stačí vám vlastní deka nebo spacák a pyžamo.
Počet míst víceméně není omezený, ale bude potřeba vědět kolik vás bude (s ohledem na jídlo).
Přespávají: Hugo, Sarqueny, Woozie, Newe, Brugi, Gother, Kirgen, Arrya, Sete, Wolfin, Xixao, Phara

Ukončení přihlašování je stanoveno na 10.8.2008, pak pro vás nejspíš nebude místo v hospodě.

14 dní před samotnou akcí obešlu všechny přihlášené, aby mi potvrdili účast, sdělili čísla na mobilní telefony a upřesnili čas příjezdu.

Tripartita Rules 'em All ...

Naposledy upravil Meriadoc dne 18.listopad 2008, 20:45, celkově upraveno 12 krát.
25.červenec 2008, 18:22 Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
Meriadoc
Administrátor
Administrátor

Příspěvek Citovat
Pokud se nevidíte na seznamu přihlášených nebo s rezervovaným místem na přespání, tak se raděj připomeňte zde.

Plus, brzy očekávejte zprávu na icq, já očekávám, že odpovíte. Smile

12.srpen 2008, 0:18 Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
Meriadoc
Administrátor
Administrátor

Příspěvek Citovat
Většině jsem odeslal icq zprávu, ale pár lidí bude třeba kontaktnout jinak (přímo ve hře na mystiqu nebo oficu).
Prosím, aby se toho na mystiqu nějaká dobrá duše zhostila a níže uvedeným připomněla, aby mi napsali mejla, na icq nebo soukromou zprávu zde na fórku.

digdag icq neuvedené
aalexo icq neuvedené

14.srpen 2008, 14:44 Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
Zobrazit příspěvky z předchozích:    
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Tripartita World Of Warcraft Fórum » Off Topic Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: