|
| Autor |
Zpráva |
Meriadoc
Administrátor

|
5. gildovní stretko - oficiální informace |
|
Vaše přihlášky posílejte sem do fórka nebo na moje icq a pokud budete chtít přespat nezapomeňte se zmínit.
Kdy: 23.-24.8.2008
Kde: Brno, The Pub http://www.thepub.cz/brno/
Kdo: Meri, Jerra, Hugo, Lywenn+Caryfuk, Digdag, Levi, Brugi, Cossi, Newe, Sarqueny, Deann, Lisboan, Alin, Arrya, Zoro+Danca, Woozie, Aalexo, Eowyn, Gother, Kirgen, Black, Pharaoh, Faidra, Sete, Wolfin, Xixao
Plán akce:
12-15 vyzvedávání z busu a vlaku, krátké posezení v Mamutovi
15-16 přesun na byt, uložení věcí a návrat do města
16-03 pijatyka v podzemních prostorách nového podniku The Pub
10-16 po probuzení následuje seance stolního WoWka a rozjezdy domů
Ubytování zajištěno u Meriho a Jerry, stačí vám vlastní deka nebo spacák a pyžamo.
Počet míst víceméně není omezený, ale bude potřeba vědět kolik vás bude (s ohledem na jídlo).
Přespávají: Hugo, Sarqueny, Woozie, Newe, Brugi, Gother, Kirgen, Arrya, Sete, Wolfin, Xixao, Phara
Ukončení přihlašování je stanoveno na 10.8.2008, pak pro vás nejspíš nebude místo v hospodě.
14 dní před samotnou akcí obešlu všechny přihlášené, aby mi potvrdili účast, sdělili čísla na mobilní telefony a upřesnili čas příjezdu.
_________________ Fight with the best, die like the mess ... aneb Co te zabije, to te neposili
Tripartita Rules 'em All ...
Naposledy upravil Meriadoc dne 18.listopad 2008, 20:45, celkově upraveno 12 krát. |
|
| 25.červenec 2008, 18:22 |
 |
 |
Meriadoc
Administrátor

|
|
|
Pokud se nevidíte na seznamu přihlášených nebo s rezervovaným místem na přespání, tak se raděj připomeňte zde.
Plus, brzy očekávejte zprávu na icq, já očekávám, že odpovíte. 
_________________ Fight with the best, die like the mess ... aneb Co te zabije, to te neposili
Tripartita Rules 'em All ... |
|
| 12.srpen 2008, 0:18 |
 |
 |
Meriadoc
Administrátor

|
|
|
Většině jsem odeslal icq zprávu, ale pár lidí bude třeba kontaktnout jinak (přímo ve hře na mystiqu nebo oficu).
Prosím, aby se toho na mystiqu nějaká dobrá duše zhostila a níže uvedeným připomněla, aby mi napsali mejla, na icq nebo soukromou zprávu zde na fórku.
digdag icq neuvedené
aalexo icq neuvedené
Tripartita Rules 'em All ... |
|
| 14.srpen 2008, 14:44 |
 |
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Copyright © 2005-2009 www.tripartita-wow.com | Vytvořilo studio Cossi Design
Publikování nebo jakékoliv jiné formy dalšího šíření obsahu serveru
www.tripartita-wow.com
a jeho přidrueného fóra jsou bez souhlasu provozovatelů stránek zakázány.
Pro bliší informace nás kontaktujte.
|
|