| Autor |
Zpráva |
Meriadoc
Administrátor

|
Ohlasy za 4. gildovním stretkem |
|
Topic je sem tam updatovaný.
- Jeřiny fotky jsou na stránkách zde
- Zoro má taky fotky, poprosíme o nasharování a myslím fotil i Pyrouš, tak ten ne, fotil Brugi, ale musí sehnat datový kabel
- obsluha byla naprosto hrubá, Malec dostal první pivko po 45 minutách od příchodu a dovršil to Alin s rekordem 2 hodiny a 8 minut čekání na kofolu
- objednávka: dva rumy prosim => odpověď: nemám tužku, nebudu si to pamatovat
- žebírka ale byly výborný, rumo-tequilová párty dlouhá a konečnou útratu zhruba 11k se podařilo zaplatit bez problémů (ti, kteří odešli dřív již byli kontaktováni, abychom dořešili přihláškovné)
- Nel večer pozdravila 3P esemeskou a popřála pěknou pařbu, děkujeme a uzdrav se brzo
- Niki si vzal do své sbírky půllitry z Růže i Čtrnáctky, zůstaly nám doma, aby bylo učiněno zadost tomu, že u nás vždycky někdo něco zapomene, také děkujeme
- deskovku těsně vyhrála aliance ve složení dvojic Miri+Jerra a Niki+Sete, ale PVP souboj zahrála líp horda Wolf+Ari a Levi+Hugo, hlavně Aribeth naházel v posledních kolech neuvěřitelný čísla
_________________ Fight with the best, die like the mess ... aneb Co te zabije, to te neposili
Tripartita Rules 'em All ...
Naposledy upravil Meriadoc dne 17.únor 2008, 22:52, celkově upraveno 4 krát. |
|
| 17.únor 2008, 17:17 |
 |
 |
Meriadoc
Administrátor

|
|
|
Ano, obsluha nebyla ideální, ale celkově, jak to bylo monstrózní oproti předešlým stretkům to dopadlo a probíhalo víceméně dobře.
Další stretko předběžně opět na konci prázdnin. 
_________________ Fight with the best, die like the mess ... aneb Co te zabije, to te neposili
Tripartita Rules 'em All ... |
|
| 17.únor 2008, 17:18 |
 |
 |
Pyro
Člen 3P

|
|
|
absolutní spokojenost, únava dělala svoje. Kromě některých detailů dávám hodnocení 1. Těším se na další stretko
ZDraví Deann a Pyrouš
P.S. fotil jsem foťákem od Jerry 
| 17.únor 2008, 19:54 |
 |
 |
Brugi
ex-člen 3P
|
|
|
Cauky super akce, moc se mi libila , az na to cekani .) Taky sem neco nafotil, ale nemam datovej kabel .-) Uz se tesim na dalsi sraz . Ale jednu vyhodu to cekani melo, asi bych dopadl hur .)
|
|
| 17.únor 2008, 20:18 |
 |
 |
Jerra
Administrátor

|
|
|
tak fotky jsou nahrane... pokud mate nekdo nejake dalsi svoje, tak mi je poslete a hodim je tam taky 
| 17.únor 2008, 22:02 |
 |
 |
Deff
Člen 3P

|
|
|
Časem by jste mohly zase popsat fotecky kdo je kdo 
| 17.únor 2008, 23:04 |
|
 |
Hanzel
Administrátor

|
|
|
Moje vůbec první stretko jsem si nemohl ani představit líp... byla to bomba, sqwělý lidi, no hlavně Lyšák, ten jak začal házet ty svoje komba na "Kozyho" tak jsem byl v křeči ... Sice jsem se řekl bych choval dosti nevýrazně ale za to sem vás hodně poznal, tak na příštím stretku snad budu odvázanější ... Jinak opravdu vyvedená akce, už nemůžu dočkat konec prázdnin 
_________________ http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Thunderhorn&n=Hanzel |
|
| 17.únor 2008, 23:11 |
 |
 |
Chooze

|
Re: Ohlasy za 4. gildovním stretkem |
|
Uplne skquelej sraz ... Jeřiny tousty byly vyborny a deskova hra wow jeste lepsi ... aspon ze hordaci vyhrali na HK xD
_________________ You can't change your fate ... No man can
 |
|
| 17.únor 2008, 23:48 |
 |
 |
quido
Trial

|
|
|
Taky hlasim naprostou spokojenost...
× az na neustaly jereho remcani o "kvalitach" Brna vse probehlo bez potizi... jen ta hrozná kosa (hlavne pri odjezdu domu v 6 rano) brrr
× obsluhu v ruzi si taky musim trosku pomluvit - THEY SUX!!!
× nikdo fakt nepijte JAHODOVÝ PIVO.. fakt je to humus... jak vam k pivu daj brčko tak z toho nekouka nic dobryho... hnusna chut pronika i pres moji paladinovskou bublu
× lidi supr, normalni pivo supr, jidlo taky supr (kupa jidla, hora jidla, mrteeee jidla )
× jen ty vecny keci vo wowku... clovek si tam pripadal jak na srazu nejaky wow guildy... strasny
× Kdyně na Rychnovaky ve fotbalku proste nema 
| 18.únor 2008, 6:31 |
 |
 |
Jeremjas
Člen 3P

|
|
|
|
Taky bych se chtěl přidat a poděkovat Merimu za skvělou organizaci a hlavně nocleh (ikdyž sem spal jen půl hodina a pak pá na bus.. Akce se povedla na výbornou! Dlouhé sezení v Růži sme si zpestřili výletem do McDonnald's (btw díky za slevy;), snahou o odlov kešky u Meninske brány, kterou bohužel předtím někdo ukrad a nakonec chainquestem s hledáním ČSOB bankomatu v -12°C a děsnou potřebou zbavit se vypitého píva...
Miniturna ve "emofotbálku" bez skla proti Gdyňákum ve čtyři ráno byl hezkou tečkou za celym večerm.... teším se na odvetu příště
btw Quido ja ti řikal ať ten jahodovej hegeš nepiješ
|
|
| 18.únor 2008, 9:46 |
 |
 |
Woozie
Člen 3P

Založen: 15.6.2006 Příspěvky: 1624 Bydliště: černé plíce naší republiky |
|
|
|
kua lidi, to ste se tak změnili, nebo bylo takovejch nováčků? snad 4-5 lidí co neznám na těch fotkách jestli ste v tomhle složení dodrželi dosavadní nepsaný pravidlo o nováčcích, tak mi Jerra řekne, jak je všechny ožralý narvala na balkon, aby nepoblili koberce
jahodový pivo musí bejt luxus, sám sem měl čest jenom s německym citrónovym a taky si o něm myslim svoje no, i když sem to čekal eště horší ... a jaktože ste vůbec byli na fotbálku? dyť se řikalo že žádnej fotbálek nebude? to je diskriminace
EDIT: eště mě napadlo ... sete, už si doma? 
_________________ Woozie - gnome warrior 4 life, historik a archivář Azerothu
"hádat se na WW je jako soutěžit na paralympiádě... když vyhraješ, stejně si kripl..." |
|
| 18.únor 2008, 11:04 |
 |
 |
Sete
Člen 3P

|
|
|
tak byloto moc supr jen mne stve krapet ze jsem us nestih krcmu ale i tak to bylo fajn v ruzi supr jidlo i pivo a nejlebsi vydenska kava co jsem kdy mnel ale ten pingl byl napest jinak jsem rad ze jsem moh poznat novy cleny a pokecat se starymi pardaly deskovka byla moc supr ale stvemne zejsem nedosah 4 lvl to by bylo 10 many a z talentu zvyseny heal takze bychse healnul +30hp a 7 zelenych kostek ale snad nej scena je bezici niki s pullitrem pres brnko a krici na meriho pres celou ulici kde koupi ciga moc pekny ted mne zatim nic vic nenapada ale urco si este naneco vzpomenu jo a woo bespecne jsem dojel dnes 
|
|
| 18.únor 2008, 13:13 |
|
 |
Sete
Člen 3P

|
|
|
bajo este jsem chtel rict zeje skoda ze black to takle sabatovol ani jsemsi snim poradne nepokecal a ani nepredal darek 
|
|
| 18.únor 2008, 13:15 |
|
 |
Hugo
Člen 3P

|
|
|
jo uz jo ... prijezd do kdyne 12:30 v pondeli(sete asi o 5 minut dyl pac jel budem a ne jako ja stopem ) ... jinak srazek byl paradni! fakt zejo ... az na tu obsluhu... od 20:00 stala totalne za hovno ... mozna to bylo kvuli tomu ze sem tomu cisnikovi do bicaku narval motor z ciga .... jinak sem taky rad ze sem predbeh nikiho v chrapani a hlavne ze sem vecer nechcip jak ten komar .... taky musim podekovat za tousty, kterych sme se setem snedli asi nejvic ... no a deskovka byla taky upa luxusni ze si ji do kdyne koupime co nevidet, naskilime a dalsi srazek vas rozvalcujem 
| 18.únor 2008, 13:18 |
 |
 |
Deann_elf
Člen 3P

|
|
|
aaa chci se taky pripojit k lidem co se stretko libilo fotecky jsou pekny :)dve nejlepsi asi jak si pyous hraje na rogua (chudak Alin ) a Meriho boule :)Na pristi stretko se urcite dostavime,doufam ze uz nebudu muset dijizdet az z nemecka napr.dnes je pondeli a trcim stale v cr kolem 6 na vecir uz bych tam mela byt skoda ze se nedostavil Woo s Thylou 
|
|
| 18.únor 2008, 13:37 |
 |
 |
Hugo
Člen 3P

|
|
|
jo meri prosim poopis ty fotky, ja vubec nevim z toho ofiku kdo je kdo ...
btw:jo a jinac kdyne je ve fotbalku lepsi nez rychnovaci nemate sanci
| 18.únor 2008, 13:41 |
 |
 |
Woozie
Člen 3P

|
|
|
jojo, popisky by se hodily a vážení na příští srázek mooooooožná (ale je to fakt Možná nejenom s velkym M, ale i s velkym O, Ž, N a Á ) dojedu i s bratrem Nuttynka ale nevim no přece jen koncem prázdnin mu bude nějakejch necelejch 13 ... jinak sám svojí účást nevylučuju ale řikám takovejch 60% protože nevim jak to tam bude s prachama ...
"hádat se na WW je jako soutěžit na paralympiádě... když vyhraješ, stejně si kripl..." |
|
| 18.únor 2008, 14:01 |
 |
 |
Hugo
Člen 3P

|
|
|
mno ja na dalsi srazek pojedu na 120% pokud nebudu linej jit na brigosku
btw: jeste se musim proznat k bugovani v deskovce ja celej prvni level neplatil manu za posilani lighting boltu...pak uz sem na to mel talent a bylo to ok ... a sete taky prej bugoval 
| 18.únor 2008, 15:06 |
 |
 |
Sete
Člen 3P

|
|
|
ti mi bugy byli bugi nebugi nekdo rek zeje a nekdo zas ze ne ponevac jsem mnel jako pala +1 roll kvuli specializaci na zbran a nekdo rek zetoje rol navsechny kostky a nekdo rek ze jen na cervenou tak jsem stim delal vsechny 
|
|
| 18.únor 2008, 16:04 |
|
 |
Woozie
Člen 3P

|
|
|
omfg že se buguje v normáln wowu sem si zvyk, ale v deskovce??? to je fakt moc ... to může vymyslet jen gdyně 
|
| 18.únor 2008, 17:11 |
 |
 |
|