| Autor |
Zpráva |
Meriadoc
Administrátor

|
Ohlasy a bilancování 3. stretka |
|
Tento příspěvek se stále ještě tvoří.
Stručný výcuc:
- pivo se točilo na dva stoly a skončilo to remízou
- nejvíc sjetej byl opět debutant, tentokrát Niki
- poprvé jsme viděli stolní fotbálek 1v1
- autobusem domů jsme dojeli až na druhý pokus
- doufám, že kvůli deskovce WoW nikomu neujel spoj domů
- a konečně i slibované fotky
Zkrátka ... jak se vám líbil tento třetí gildovní srázek ?
Mně moc. 
_________________ Fight with the best, die like the mess ... aneb Co te zabije, to te neposili
Tripartita Rules 'em All ...
Naposledy upravil Meriadoc dne 31.prosinec 2007, 23:21, celkově upraveno 3 krát. |
|
| 02.září 2007, 15:55 |
 |
 |
Woozie
Člen 3P

Založen: 15.6.2006 Příspěvky: 1624 Bydliště: černé plíce naší republiky |
|
|
|
- deskovka WoWu je naprosto brutální ale trochu mě mrzí, že jen pro 8 lidí
- Meri takticky zamlčel zapomenutý klíče při příjezdu mě a Cinkyho (sakra já sem práskač )
- Woozie udržel neporazitelnost ve fotbálku 1 vs. 1 u stolu pro 6 lidí      samochvála smrdí ale "já sem fakt dobrej" xD
ale celkově se mi srázek šíleně líbil a doufám, že příště už Hugovi nikdo nenatrhne řiť a dojede taky nejvíc sjetej musí bejt opět nováček 
_________________ Woozie - gnome warrior 4 life, historik a archivář Azerothu
"hádat se na WW je jako soutěžit na paralympiádě... když vyhraješ, stejně si kripl..." |
|
| 02.září 2007, 20:07 |
 |
 |
Gother
Člen 3P

|
|
|
|
Teď mě mrzí,že jsem tam zase nebyl Ale byl sem stejně pryč.No snad příště už to vyjde a sebou do baťůžku bych určitě přibalil i Kirgena s murloky Takže se máte na co těšit a hoďte sem nějaký ty fotečky,ať je na co se dívat 
|
|
| 02.září 2007, 21:21 |
 |
 |
Woozie
Člen 3P

|
|
|
 |
 |
hoďte sem nějaký ty fotečky,ať je na co se dívat |
a no jooo, málem bych zapomněl..
FOTKU JERRY! FOTKU JERRY" FOTKU JERRY! 
"hádat se na WW je jako soutěžit na paralympiádě... když vyhraješ, stejně si kripl..." |
|
| 02.září 2007, 21:30 |
 |
 |
Jerra
Administrátor

|
|
|
 |
 |
 |
 |
hoďte sem nějaký ty fotečky,ať je na co se dívat |
a no jooo, málem bych zapomněl..
FOTKU JERRY! FOTKU JERRY" FOTKU JERRY!  |
neseeeer 
| 02.září 2007, 21:52 |
 |
 |
Jerra
Administrátor

|
|
|
jinak zitra (dneska uz asi ne) hodim na stranky fotky...
btw Cinky, Black - poslete mi vase fotky z mobilu na mail
hela07@centrum.cz
| 02.září 2007, 21:56 |
 |
 |
Meriadoc
Administrátor

|
|
|
Hugo byl na srázku 10 minut, máme to vyfocený ... ten telefonát.
Woo, o tom svým kiksu se ještě rozepíšu ... a nevynechám ani opakovaný odjezd z města a hledání toho baru (Newe, pokud si to přečteš, chyběls nám). 
_________________ Fight with the best, die like the mess ... aneb Co te zabije, to te neposili
Tripartita Rules 'em All ... |
|
| 02.září 2007, 22:54 |
 |
 |
newermore
ex-člen 3P

Založen: 6.12.2006 Příspěvky: 631 Bydliště: Tam, kde me maji radi |
|
|
|
ctu ctu, mrzi me ze jsem tam nebyl ale momentalne jsem nedostupny mno ...
| 03.září 2007, 3:16 |
 |
 |
newermore
ex-člen 3P

Založen: 6.12.2006 Příspěvky: 631 Bydliště: Tam, kde me maji radi |
|
|
|
ale koukam ze poprve byla presila mystiqu nad ofikem nadhera
| 03.září 2007, 3:18 |
 |
 |
Mirandim
Člen 3P

|
|
|
 |
 |
ale koukam ze poprve byla presila mystiqu nad ofikem nadhera |
Mno ani ne tak přesila, jako spiš drtivé vitězství . Jinak se musim přidat k názoru, že srázek byl úplně supr a kdo nepřijel udělal chybu a příště to musí napravit.
|
|
| 03.září 2007, 8:18 |
 |
 |
Wall
Člen 3P

|
|
|
|
strasne moooc sa mi lubylo , uz sa fakt tesim na dalsie
ale je mi aj tak luto ze som nemohol dorat tu hru , pac ma to celkom bavilo a keby som poznal lepsie tie pravidla tak ma snad od toho ani nedostanete 
| 03.září 2007, 10:20 |
 |
 |
Meriadoc
Administrátor

|
|
|
Walle, klídek ... ono se to nedohrálo, chybělo ještě strašně moc.
Ale příště to bude rychlejší, protože už se nebudou lidi ptát na základní věci a poletí to.
Newe, na prvním srázku nebyl z oficu nikdo. 
|
| 03.září 2007, 14:23 |
 |
 |
Mirandim
Člen 3P

|
|
|
Ale je fakt, ze ta deskovka nema chybu. Uz kvuli tomu se tesim na dalsi srazek, i kdyz samozrejmne nejen proto .
|
|
| 03.září 2007, 15:32 |
 |
 |
Gother
Člen 3P

|
|
|
|
Deskovka??Já si chci taky zahrááát 
|
|
| 03.září 2007, 16:44 |
 |
 |
Sete
Člen 3P

|
|
|
tak mne skoro zradil bus a skoro mi to ujelo ja si koupim lisek a nevsim jsem si napisu vypomoc si taknejak a ten bus byl bily a ja vyhlizwl zlute busy a pak mi nakonec rekla pani ze je to ten a tam sedela vedle mne celkem pekna holka ale sral jsem nato byl jsem stahany a pak jsem usnul a pak se probudil a ona byla namne total nalepena ale fest a furt namne nejak cumnela tak jsem ratsi delal ze spim total a pak jsem vydeptan jsem potkal matku v praze a cekali jsme na bus a sli jsme na kafe a sral jsem na vse tak jsem si prdni 1. zapalil a zajimavy pocit a prijel jsem dom v 10 vecer akze pohoda a k srazu byl uplne moc super moc jsem se nasmal a moc se mi libila debata a historiji wow u meriho
|
|
| 03.září 2007, 17:45 |
|
 |
Woozie
Člen 3P

|
|
|
tu historii bych někdy podrbal víc to je strašně bezva nej super téma a jinak Setíku ... povede se ti někdy abys dojel domu bez potíží? xD
|
| 03.září 2007, 18:24 |
 |
 |
Mirandim
Člen 3P

|
|
|
 |
 |
tak mne skoro zradil bus a skoro mi to ujelo ja si koupim lisek a nevsim jsem si napisu vypomoc si taknejak a ten bus byl bily a ja vyhlizwl zlute busy a pak mi nakonec rekla pani ze je to ten a tam sedela vedle mne celkem pekna holka ale sral jsem nato byl jsem stahany a pak jsem usnul a pak se probudil a ona byla namne total nalepena ale fest a furt namne nejak cumnela tak jsem ratsi delal ze spim total a pak jsem vydeptan jsem potkal matku v praze a cekali jsme na bus a sli jsme na kafe a sral jsem na vse tak jsem si prdni 1. zapalil a zajimavy pocit a prijel jsem dom v 10 vecer akze pohoda a k srazu byl uplne moc super moc jsem se nasmal a moc se mi libila debata a historiji wow u meriho |
Mohl by mi to nekdo prelozit ze Setstiny do cestiny? Zadem dekuji
|
|
| 03.září 2007, 18:27 |
 |
 |
Woozie
Člen 3P

|
|
|
 |
 |
 |
 |
tak mne skoro zradil bus a skoro mi to ujelo ja si koupim lisek a nevsim jsem si napisu vypomoc si taknejak a ten bus byl bily a ja vyhlizwl zlute busy a pak mi nakonec rekla pani ze je to ten a tam sedela vedle mne celkem pekna holka ale sral jsem nato byl jsem stahany a pak jsem usnul a pak se probudil a ona byla namne total nalepena ale fest a furt namne nejak cumnela tak jsem ratsi delal ze spim total a pak jsem vydeptan jsem potkal matku v praze a cekali jsme na bus a sli jsme na kafe a sral jsem na vse tak jsem si prdni 1. zapalil a zajimavy pocit a prijel jsem dom v 10 vecer akze pohoda a k srazu byl uplne moc super moc jsem se nasmal a moc se mi libila debata a historiji wow u meriho |
Mohl by mi to nekdo prelozit ze Setstiny do cestiny? Zadem dekuji |
"tak mě skoro zradil bus a málem mi ujel. koupil sem si lístek a nevšim jsem si že ten bus měl bejt bílej a já vyhlížel žlutej. ale zeptal sem se a ta baba u vokýnka mi to řekla. na nástupišti vedle mě seděla docela pěkná holka ale onic sem se nesnažil protože sem byl unavenej. ale usnul sem a pak jak sem se probudil tak ona na mě byla uplně nalepená a pořád na mě divně koukala, tak jsem rači předstíral že spim dál. potom sem zničenej potkal v praze matku a čekali sme na bus. zašli sme na kafe, kašlal sem na všechno a zapálil sem si dřív jak matka což byl zajímavej pocit.. domu sem dorazil v 10 večer takže pohoda. a k srazu - byl uplně moc super, moc sem se nasmál a moc se mi líbila debata o historii wowu u meriho"
univerzální překladač W.O.O.Z.I.E   
|
| 03.září 2007, 18:41 |
 |
 |
Mirandim
Člen 3P

|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mohl by mi to nekdo prelozit ze Setstiny do cestiny? Zadem dekuji |
"tak mě skoro zradil bus a málem mi ujel. koupil sem si lístek a nevšim jsem si že ten bus měl bejt bílej a já vyhlížel žlutej. ale zeptal sem se a ta baba u vokýnka mi to řekla. na nástupišti vedle mě seděla docela pěkná holka ale onic sem se nesnažil protože sem byl unavenej. ale usnul sem a pak jak sem se probudil tak ona na mě byla uplně nalepená a pořád na mě divně koukala, tak jsem rači předstíral že spim dál. potom sem zničenej potkal v praze matku a čekali sme na bus. zašli sme na kafe, kašlal sem na všechno a zapálil sem si dřív jak matka což byl zajímavej pocit.. domu sem dorazil v 10 večer takže pohoda. a k srazu - byl uplně moc super, moc sem se nasmál a moc se mi líbila debata o historii wowu u meriho"
univerzální překladač W.O.O.Z.I.E    |
Woozie moc diky, konecne sem pochopil jiste casti Setova textu. Sem nevedel ze prekladasi z jinych jazyku nez anglictiny . A jinak ta setstina je desna hlavne v tom ze neoddeluje vety. Vtom sem se desne stracel . jeste jednou diky
|
|
| 03.září 2007, 19:53 |
 |
 |
Meriadoc
Administrátor

|
|
|
Trošku sem se o Setíka bál, že nenapsal ještě v neděli. 
|
| 03.září 2007, 20:06 |
 |
 |
|