|
| Autor |
Zpráva |
digdag
Člen 3P

|
|
Need/Greed? |
|
Hele, co to sakra je za změnu v needování předmětů? Jak je možné, že mi blizz nedovolí needovat předmět, který se mi hodí, ale není plate? Tohle mi přijde jako děsné omezení casterů a helerů a to hlavně palátů a shamanů.
Jako dps jsem si toho v podstatě nevšiml, ale jako healera mě to dost omezuje.
| 24.leden 2010, 10:20 |
 |
 |
Jerra
Administrátor

|
|
|
myslim, ze to tak udelali proto, aby treba druid nesebral item priestovi, protoze druid muze mit cloth i leather, ale priest jen cloth...
no kazdopadne, co jsem vypozorovala, tak vetsinou hrac rekne ze by ten item chtel, a ten co ho vyhral mu ho proste preda 
| 24.leden 2010, 10:36 |
 |
 |
digdag
Člen 3P

|
|
|
|
Tak na raidech nebo guild radomech každopádně. Nicméně co se týče pugů si myslím, že to od Blizzu byl velice špatný tah. Jistě, najdou se výjimky, kde ti item prostě jeho výherce dá, ale taky se konečně dostali ke slovu noobové (nesnáším to slovo), kteří ti řeknou: LOL, Pala can´t use cloth...
Na pětkách, alespoň teď, bych stejně asi proi priestovi neneedoval, ale v situaci, kdy daj všichni greed by se možnost neednout si docela hodila...
| 24.leden 2010, 10:43 |
 |
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Copyright © 2005-2009 www.tripartita-wow.com | Vytvořilo studio Cossi Design
Publikování nebo jakékoliv jiné formy dalšího šíření obsahu serveru
www.tripartita-wow.com
a jeho přidrueného fóra jsou bez souhlasu provozovatelů stránek zakázány.
Pro bliší informace nás kontaktujte.
|
|