Tripartita World Of Warcraft Fórum
RegistraceHledatFAQSeznam uživatelůUživatelské skupinyPřihlášení
Solo Club

Zaslat odpověď    Obsah fóra Tripartita World Of Warcraft Fórum » 3P Presents ... Movies Zobrazit předchozí téma
Zobrazit následující téma
Solo Club
Autor Zpráva
aalexo
Člen 3P
Člen 3P

Příspěvek Solo Club Citovat
Vítej Ty jenž tisíckrát povstals ze spárů smrti aby ses znovu a znovu pokusil překonat hranice a dostal ses na místa kde se před tebou ještě nikdo sám nedostal.

Po vzoru velkého učitele " corpse of Moribunduss "

"arzi najivka"
http://www.youtube.com/watch?v=wJ39TXqnXWo

"poučen HC nexus"
http://www.youtube.com/watch?v=HNZtqFJDkfU

"Trapaslíci a hory mají jedno společné : lze je zdolat pouze těžkým kladivem a nekonečnou vytrvalostí"

Naposledy upravil aalexo dne 17.listopad 2009, 16:39, celkově upraveno 3 krát.
14.listopad 2009, 19:04 Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Bigless
Člen 3P
Člen 3P

Příspěvek Citovat
Obdivuju tu práci s tím to natočit, zformátovat a uploadnout.. Obsah jsi nám mohl sdělit: Šel jsem do Nexu HC.. Zbytek, např. na kolikátý elitě si umřel(první) bychom si domysleli..

15.listopad 2009, 0:03 Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Yahoo Messenger ICQ
Cariana
Člen 3P
Člen 3P

Příspěvek Citovat
Moc pěkné každopádně výzva i pro ostatní se o to pokusit

15.listopad 2009, 17:12 Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lahvac
Trial

Příspěvek Citovat
moc hezké,ale skus to z rogunkou

15.listopad 2009, 23:11 Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Bigless
Člen 3P
Člen 3P

Příspěvek Citovat
Pochybuju i po teoretické stránce, že je možný usolovat tam elitu. Bez defcapu jakákoli klasa na crit..s defcapem jakákoli klasa na čas(low dps)

16.listopad 2009, 0:17 Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Yahoo Messenger ICQ
aalexo
Člen 3P
Člen 3P

Příspěvek Citovat
No na normalek se tam da trash solovat s retroušem ale hc je vidět na prvnim videjku "najivka"
jak jsem zařval na prvni elitce

pro mne je výzva tohle nejak nechapu jak se mu to povedlo a jestli je to ofiko mrkněte:

http://www.youtube.com/watch?v=RiNqchB6UkI

ja tam sní strávil 20 minut a pak mne to přestalo bavit ona neutloukla mne a ja ji

"Trapaslíci a hory mají jedno společné : lze je zdolat pouze těžkým kladivem a nekonečnou vytrvalostí"
16.listopad 2009, 1:37 Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Bigless
Člen 3P
Člen 3P

Příspěvek Citovat
Nějakej holy-prot/retri v dobrym gearu no..pvp hybrid..co na to říct.. Smile Je delanej na preziti, prumerne dps a manaup.. Mít ale spešl build na Kara? To radši toho jednoho bosse vynechat nebo tam vzit spolecnika Smile

17.listopad 2009, 2:14 Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Yahoo Messenger ICQ
aalexo
Člen 3P
Člen 3P

Příspěvek Citovat
pravě vtip je v tom ze ho nevynechal a dal.-)

17.listopad 2009, 10:34 Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Bigless
Člen 3P
Člen 3P

Příspěvek Citovat
No mě to jako vtip nepřijde..vy paladini ste stejně divní Furt někam lezete a divíte se že umíráte

17.listopad 2009, 12:59 Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Yahoo Messenger ICQ
Hanzel
Administrátor
Administrátor

Příspěvek Citovat
Tak u toho druhýho videjka mě absolutně rozsekala hudba Nemá chybu Smile

24.listopad 2009, 21:25 Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
Zobrazit příspěvky z předchozích:    
Zaslat odpověď    Obsah fóra Tripartita World Of Warcraft Fórum » 3P Presents ... Movies Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: