| Autor |
Zpráva |
jurus
Darkfall

|
|
DFO sny se zacinaji plnit? |
|
Cau takze jak jsem se kdysi pri nezavazne registraci prihlasoval do DFO a vidim ze po rocnim utajeni beta testu (kde nekteri zpochybnovali ci kritizovali DFO) a vsech ostatnich informaci o vyvoji hry se pomalu ale jiste blizi k pocatku sveho veku (25.2.09) takze chci nahodit novy aktualni pokec o DFO a tehle guilde... mam par otazek jake jsou naroky na DFO? zalozi se vubec guilda a kdo ji povede? Kdyz uz by byla guilda myslim si ze by melo byt sirsi spektrum vedeni v DFO na stavby ekonomiku taktiky a zbrojirstvi playeru... vas nazor?
No a celkem odmidam nazev guildy Trpartita nic osobniho v tom neni ale myslim si ze guilda by se mela jmenovat nejak nove, odlucena od WOW tim padem i zvyky a urcite pravidla bych zavrhl je to prece jina hra a bylo by nefer aby prisel hrac a rekl tak to nebude tak sme to ve wow nedelali... trochu tak diktatura a kapitalismus v tom vidim takze muj nazor je NE nedelat to z wow....
BTW: Za co byste chteli hrat rasa a profese?
muj nazor je jasny elf archer mam rad luk
Text info o DFO (cz):
http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=11603
Videa:
http://www.youtube.com/watch?v=O3lQRfA9BLo
http://www.youtube.com/watch?v=5pP69m2UdjA&NR=1
|
|
| 20.leden 2009, 20:11 |
|
 |
digdag
Člen 3P

|
|
|
|
Mno, jen tak OT: nevím jestli uspěješ s jiným názvem než 3P - pokud do toho půjdou členové guildy, tak pochybuji...je to pro spoustu lidí srdeční záležitost
| 20.leden 2009, 20:21 |
 |
 |
Hanzel
Administrátor

|
|
| 20.leden 2009, 21:32 |
 |
 |
jurus
Darkfall

|
|
dfs |
|
no nazev to bych jako taky nejak neresil dejme treba eutanazie me je to fakt jedno ale jde o to at to tem lidem nepripomina nebo spis nepripada jako WOW aby tam nebyly ty veci jako tak to delam nebudem nebo sme to ve wow nedelali o to mi jde... a co ty HW pozadavky na DFO ???? jake jsou? a ta guilda teda bude ze?
BTW: vy tim padem skoncite z wow a zacnete DFO ze?
|
|
| 20.leden 2009, 21:42 |
|
 |
Hanzel
Administrátor

|
|
|
Mno já sám za sebe s wowem neskončím a u DFO si počkám na recenze ať do toho neinvestuju zbytečně, ikdyž to vypadá velmi pěkně (hlavě bezlevlový systém postavený na skillech může být velmi zajímavý) kdoví jak to dopadne... Ty hd nároky sem bohužel nikde nenašel 
_________________ http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Thunderhorn&n=Hanzel |
|
| 21.leden 2009, 14:37 |
 |
 |
jurus
Darkfall

|
|
e |
|
tak jako recenze mno... az to vyjde budes si moct zkusit trial verzi na urcitou dobu at zbytecne neinvestujes jak sam zminujes ale nevyhoda je jen jedna client ma 19 gb
Ten bezlevlovy system je superni uz me nebavi v kazde hre jen expit expit a expit do max lvl a pak poradne neco delas to je fakt totalne uz nudne...takze v tomhle smeru muze byt DFO revolucni... Taky do toho nedam cash dokud si to nevyzkousim v trialu... ale ten system hrani ovladani je jak nejaky magnet ktery me pritahuje.. 
|
|
| 21.leden 2009, 15:44 |
|
 |
Hanzel
Administrátor

|
|
| 21.leden 2009, 18:15 |
 |
 |
Hugo
Člen 3P

|
|
|
nechapu proc nedat jmeno tripartita, omg ses na forku tripky a guilda se bude jmenovat jinak .... vsichni s wow neskonci to fakt pochybuju ... ja ten darkfall pujdu skusit, doufam ze mi vyjde brigada abych moch platit .... jinak hw naroky by me taky zajimali sice ted budu kupovat novy streva do pc ale co kdyby to nestacilo :-X
| 21.leden 2009, 18:54 |
 |
 |
jurus
Darkfall

|
|
sd |
|
 |
 |
19 gb není překážka ... teď mám novou mašinu s jedním tera tak mě to nerozhází a jak říkáš trial bude asi východisko ale na recenze sem každopádně zvědav ... nechme se překvapit - snad příjemně  |
prekazka tak doslova ne ale myslel sem jako ze stahuj si 19 gb kdyz uz je server spusteny a ty horis nedockavosti si to zahrat ale musis stahovat 
|
|
| 21.leden 2009, 18:59 |
|
 |
jurus
Darkfall

|
|
x |
|
btw me by zajimalo jak to bude s tou guildou... dohodnem se ze nekdo z nas zalozi a povede to nebo udelame jake si "vedeni" kteri povedou guildu v pred dohromady ?
|
|
| 21.leden 2009, 19:00 |
|
 |
Hanzel
Administrátor

|
|
|
mno kdo si počká... pravda že skoro 20g budu stahovat tak 14 dní přinejlepším ... k tomu vedení mevím no ze začátku by to chtělo asi víc lidí.. početnější vedení - nevim jestli by se hned ze začátku chtělo někomu cpát na post gmka než si oťuká aspoň trochu herní principy, je to ovšem jen můj dojem 
_________________ http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Thunderhorn&n=Hanzel |
|
| 21.leden 2009, 19:27 |
 |
 |
jurus
Darkfall

|
|
d |
|
tvuj ale spravny... a muj taky....melo by to tak byt vem to tak ze jen tim hernim stylem vznikne tolik novych taktik ze jeden na to nestaci a v zadne hre se tyhle nove taktiky jim nemuzou rovnat.
|
|
| 21.leden 2009, 21:59 |
|
 |
Meloun
Člen 3P

|
|
|
|
kdy to má vyjít? já si radši počkám teda na recenze, pak zkusim trial a pak to teprv kdyžtak začnu hrát. Jinak Hugo tu brigádu sis měl najít kvůli LOTRu a jestli budu hrát tak můj názor na guildu je takový: musela by to být pravá 3P nechci jen nad jménem nosit bezduchý název, pokuď by to tak nebylo tak ji snad radši ani nezakládat
| 23.leden 2009, 16:40 |
|
 |
jurus
Darkfall

|
|
|
|
myslim ze je to blbost cekat na recenzi kdyz trial je zdarma spis musis posoudit sam... a za druhe Lotr online je fakt onicem je to spis taky multi single players... ma ty vyjit verejne 25.2.08
|
|
| 23.leden 2009, 17:40 |
|
 |
Meloun
Člen 3P

|
|
|
|
No mě se líbí, je to hlavně o příběhu. A radši počkám na recenzi, je to rychlejší si to přečíst než to stahovat 
| 23.leden 2009, 19:03 |
|
 |
Hanzel
Administrátor

|
|
| 23.leden 2009, 20:23 |
 |
 |
jurus
Darkfall

|
|
|
|
nebo spis kdy vyjde nejaka solidni recenze... to uz muzete mit treba stahle... 
|
|
| 24.leden 2009, 11:07 |
|
 |
zetelious
|
|
|
dostal sa niekto do hry? ja uyzhram.... nechodim sem kazdy den len by ma zaujimalo ci sa guilda rozbieha alebo nie... ak ste niekto kupili preorder tak mi prosim poslite mail na tomas.bilik@gmail.com. nech sa stretneme 
|
|
| 27.únor 2009, 7:35 |
|
 |
|