|
| Autor |
Zpráva |
chimeera
ex-člen 3P

Založen: 26.7.2008 Příspěvky: 330 Bydliště: Mnichovo Hradiště |
|
Shrnutí - Ukončení velkého snu |
|
Dobrý den,
Rád bych se vyjádřil k působéní guildy Tripartita ve hře Warhammer online.
Hra samotná pro mě byla z prvopočátku velká revoluce v online hrách, nemohl jsem najít žádnou chybu a hra mě na dlouhou dobu upoutala k židli.
Omlouvám se všem že guilda na konec nebyla založena. Možná zato můžu já, nebyl jsem na to dostatečně připravený a z prvopočátku jsem na to byl sám.
Ale o tom mluvit nechci.
Hra sama o sobě nabízí pro hráče spoustu zajímavých věcí.
(pokud se chystáte, tu to zajímavou hru hrát jenom doporučuji.)
Já osobně jsem měl možnost hru dá se říci dohrát, za necelé tři měsíce jsem nahrál na obou frakcích max rank (40) a zjistil jsem že hra na ranku 40 nabízí velice málo objevil se problém, že po do rankování není co dělat, jedna těžší instance která se dala projít za pár hodin a nekonečné kempení pvp ranku ve scénáriich (pvp rank je 80.)
Spousta lidí hru opustila a šli hrát opět wow. Nastal problém, že na rankování ve scénáriich nebyl dostatečný počet hráčů a proto se jediná činnost která byla podle mého názoru dost návyková stalo dobývání hradů kterými warhammer opravdu boduje.
Ovšem když 5x denně kempíte jeden a ten samí hrad hra vás omrzí a pro mě se ke konci stala dost nezajímavá a proto jsem hru ukončil velká část guild se rozpadla a jediný hratelný server se stal Eltharion a Karak Azgal což mi přijde dost smutné.
Tím nechci nikoho od hry odrazovat, pokud se někdo chystáte začít hrát tuto gamesu tak doporučuji dva zmíněné servery. A guildu doufám někdo založí. Pokud budete chtít víc infa o hře tak moje skype jméno Marek Šrůta neváhejte, pište, volejte.
malá foto dokumentace (moje upravené screeny)

Screeny ze serveru Eltharion destrukci nemám upravenou mohu dodat.
|
|
| 14.prosinec 2008, 18:49 |
 |
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Copyright © 2005-2009 www.tripartita-wow.com | Vytvořilo studio Cossi Design
Publikování nebo jakékoliv jiné formy dalšího šíření obsahu serveru
www.tripartita-wow.com
a jeho přidrueného fóra jsou bez souhlasu provozovatelů stránek zakázány.
Pro bliší informace nás kontaktujte.
|
|